Pojawi się nowy kwartalnik na rynku „Food Science”

Debata „Do Rzeczy” pt. „Cukrzyca 2019, zapobiec powikłaniom i przedwczesnym zgonom”
8 marca 2019
„Śmieciowe żarcie” coraz bardziej… śmieciowe
11 marca 2019

Pojawi się nowy kwartalnik na rynku „Food Science”

Już wkrótce ukaże się na rynku kwartalnik Food Science – czasopismo branżowe dedykowane dietetykom, farmaceutom, lekarzom, trenerom sportowym, a także osobom zainteresowanym rozszerzeniem wiedzy o najnowsze doniesienia naukowe z zakresu dietetyki klinicznej i sportowej, chemii żywności i farmakologii oraz farmakoterapii żywieniowej.

Nad rzetelnością artykułów publikowanych na łamach Food Science czuwa bogata międzynarodowa Rada Naukowa, Autorzy z renomowanych polskich i zagranicznych uczelni i ośrodków naukowych (tj. Akademia Wychowania Fizycznego w Katowicach, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Politechnika Śląska, Polska Akademia Nauk, Uniwersytet Śląski, Uniwersytet Medyczny w Warnie i inne) oraz niezależnie powoływani recenzenci.

Czasopismo dostępne w prenumeracie.

Zapraszamy do odwiedzenia strony internetowej www.foodscience.pl

« Strona główna

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *