Natalia Górecka jest studentką studiów magisterskich na kierunku Dietetyka na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym.  Zwraca się do Państwa z prośbą o wypełnienie kwestionariusza, który posłuży jej do napisania pracy dyplomowej. Celem badań jest poznanie jaki wpływ na rozwój zaburzeń węglowodanowych ma spożycie różnych grup produktów.

  • Kwestionariusz jest przeznaczony dla osób powyżej 18. roku życia z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej (stan przedcukrzycowy, cukrzyca typu 2, insulinooporność, hiperinsulinemia)
  •  Jest on w pełni anonimowy, składa się z  3 sekcji pytań. Są to w większości pytania zamknięte.
  • Zajmie on Państwu około 10 minut, a stanowi to dla Natalii nieocenioną pomoc do napisania pracy naukowej.

Bardzo prosimy o udzielanie rzetelnych i przemyślanych odpowiedzi!

Dziękujemy za poświęcony czas?
https://forms.gle/951YJdoN45AXcWiX9
Print Friendly, PDF & Email
Skip to content