Przejdź do treści
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Chleb dla Diabetyków

Od 2011 roku w piekarniach na terenie całego kraju mogą Państwo nabyć Chleb dla Diabetyków rekomendowany i certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Diabetyków. Stanowi on cenne uzupełnienie diety osób chorych na cukrzycę, a także osób z nadwagą i otyłością.

Włączenie do diety pieczywa o niskim IG może pomóc diabetykom w stałym i równomiernym dostarczaniu glukozy do krwi.

Chleb dla Diabetyków to również niska zawartość cukrów (1,7g/100g) i tłuszczu (w tym kwasów tłuszczowych nasyconych), wysoka zawartość błonnika pokarmowego (6,3g/100g), a także źródło białka, witaminy B1, fosforu, miedzi.

Tutaj kupisz Chleb dla Diabetyków

Dzięki uznaniu klientów, Chleb dla Diabetyków zdobył I nagrodę na sympozjum DIABETICA EXPO 2011r. w kategorii produkty spożywcze.

Polskie Stowarzyszenie Diabetyków rekomenduje spożywanie Chleba dla Diabetyków jako produktu o niskim indeksie glikemicznym.